joi, 16 ianuarie 2014

Culorile Glow si Neon de la Pentart. Pentart Glow and Neon colours.

Nu de mult timp gama de culori Pentart s-a marit cu 2 categorii de culori acrilice: neon si glow in the dark. Pentru cei care nu cunosc aceste tipuri de culori am sa explic pe scurt ce inseamna acestea:
Glow in the dark:
 sunt culori care se incarca la lumina si lumineaza in intuneric. Pot fi aplicate pe orice suport cu pensula sau prin sablon. In aceasta gama exista si contururi multisuport cu care puteti desena sau puteti crea accente. In proiectele de mai jos veti vedea efectul acestor culori. (Liniile si punctele sunt create cu contururile Glow)


Neon:
Culori cu un impact vizual puternic ziua. Culori stridente, culorile curcubeului. Se pot aplica cu pensula sau prin sablon. De asemenea si in aceasta gama exista contururi.


*
Proiecte cu Neon si Glow in the dark:                                  Noapte                                    Zi   6 comentarii:

 1. Nu inteleg.In Timisoara magazinul Hobby creativ nu mai este ...am verificat adresa de pe site-ul magazinului, am cautat cu google maps sa vad unde mai exact si intr-adevar magazinul este acolo pe Gheorge Lazar numarul 24, insa am mers astazi acolo si nu e niciun magazin Hobby creativ.Am fost acum aprox. 1 an si ceva la acest magazin,dar vad ca acum nu mai exista si totusi inca apare ca este pe harta....
  Ma puteti ajuta va rog?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pacat ca nu ati mai venit la noi de aprox. 1 an :(
   Cum sa nu mai fie !!!
   Doar ca diferenta este ca ce stiati dvs. inainte, magazinul era mult mai mic de 70 m2 iar acum magazinul s-a mutat intr-un spatiu mult mai mare + mini-depozitul in total avem vreo 500 m2 - deci e mult mai mare :)
   Magazinul s-a mutat - de pe Gh. Lazar nr. 6 - pe Gh. Lazar nr. 24 (langa Kaufland). Mai exact in noua cladire Fructus, la parter in partea dinspre Kaufland.
   Dar daca aveti nevoie de indrumare mai exacta va rog sa ne sunati la telefonul de la magazin: 0256.373.913
   - mai multe detalii puteti vedea si accesand: http://www.complexart.ro/contact/

   Va asteptam cu drag :)

   Ștergere
 2. Nu aveti idee cat de mult m-ati ajutat. Multumesc mult din tot sufletul. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. culorile acrilice glow si neon sunt si elastice ? se pot folosi pe mingi ?
  se pot colora mingile de tenis sa fac din mingi de tenis - mingi de jonglerit cu cite doua culori pe minge ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da - culorile acrilice in general, tote sunt elastice - deci cred ca va functiona perfect pe mingea de jonglerit :)

   Ștergere