marți, 2 aprilie 2013

Primul curs decupaj la magazinul nou Creative Hobby


Acesta este proiectul primului curs ce va avea loc la noul magazin hobby din Timisoara.  Dupa cum vedeti mai jos este un ansamblu de 2 tablite decorate si legate intre ele care formeaza impreuna o lucrare decorativa.
Scopul executarii acestei lucrari este acela de a va deprinde cu tehnica decupajului si cateva secrete ale acesteia.
Nu am ales intamplator 2 tablite deoarece suprafata plana a acestora va va ajuta sa executati multiple detalii de care va puteti folosi ulterior in decorare altor suporturi.


Lucrarea implica un mix de tehnici si materiale: decupaj cu hartie de orez, utilizarea sablonului cu pasta rosiatica ce imita fierul, antichizarea suprafetei cu lacul de crapare bicomponent si patina de invechire, crearea de elemente tridimensionale pe anumite zone din lucrare cu pasta ce imita fierul si conturul pentru vitraliu.


Pachetul contine: 2 tablite din lemn 25*25 cm, 1 hartie de orez cu tematica Lavanda, adeziv decupaj universal, lac de crapare bicomponent si pasta de invechire, 1 contur pentru vitraliu argintiu, 1 culoare acrilica mata de baza, 1 pasta rosiatica ce imita fierul, 1 lac final de protectie, sfoara pentru legarea intre ele a tablitelor. Costul acestor materiale este 89.3 ron.
Pe langa aceste materiale ( care daca raman veti pleca cu ele acasa ) noi va mai punem la dispozitie pensule si bureti, sabloane, pasta de ceara argintie pentru evidentierea marginilor etc.







Acest curs este programat pentru sambata aceasta data de
6 aprilie, de la ora 10 pana la 12.30 - 13.
Persoanele doritoare se pot inscrie de maine la nr de tel 0256373913 sau pe e-mail - contact@complexart.ro. Locurile sunt limitate.
Cursul va fi tinut de catre Camelia Padina.

9 comentarii:

  1. Daca era mai ieftin..., pana in 50 ron veneam.Poate alta data, cand preturile nu vor mai fi asa de "piparate".Cand dai odata 90 lei pentru 2-3 ore si mai ai si o familie in spate, om de rand fiind este cam mult.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem flexibili,
      - nu trebuie sa fie neaparat de 90 lei,
      - acum asa a iesit proiectul - practic cursul nu va costa nimic, doar materialele.

      Pe viitor o sa avem o limita minima de 50 lei si fiecare poate sa-si aleaga materialele din magazin de valoarea aceasta. Doar ca va trebui sa fie in timpul saptamanii, nu sambata, cand locurile sunt limitate.

      Ștergere
  2. Va multumesc frumos pentru raspuns!Si in timpul saptamanii tema este aceeasi sau difera?
    Ar mai fi un loc pe sambata?

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, acum pentru sambata asta nu mai sunt locuri. Va rugam sa urmariti pe facebook si pe blog si poate va veti putea inscrie pe viitor. Dar costurile pentru ziua de sambata este posibil sa fie mai mari.
      Dar avantajul ar fi daca dvs. sau alti doritori ar putea sa vina in timpul saptamanii intre orele 10 si 15 - avem posibilitatea sa facem zilnic de luni pana vineri - workshop-uri cu ce tehnici doriti dvs sa invatati - in limita minima de cumparaturi de 50 lei :)

      Ștergere
  3. Multumesc!
    Imi puteti da va rog linkurile pentru Facebook si blog unde trebuie sa urmaresc inscrierile?
    Cu cat timp inainte trebuie sa anunt participarea in timpul saptamanii?Aleg eu orele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In timpul saptamanii se poate oricand - puteti veni sau suna dimineata de la ora 9 - la magazinul Creative Hobby si sa vorbiti cu d-na Camelia Padina. Ea se ocupa de programari - stabiliti impreuna cu ea orele.

      In rest aveti link-ul paginii noastra pe FACEBOOK:
      https://www.facebook.com/complexart
      si blogul este acesta pe care vorbim:
      http://creativhobby.blogspot.ro/

      Ștergere
  4. Imi puteti spune va rog daca aceste ateliere vor avea loc in fiecare saptamana in weekend?
    Daca da, imi pot rezerva un loc de pe acum?Siti cumva care va fi urmatoarea tema?
    Daca nu se pot rezerva lcul de pe acum, imi puteti spune va rog cam in ce zi a saptamanii se afiseaza tema pe sambata pentru a sti sa ma inscriu din timp?
    In timpul saptamanii imi este putin mai greu avand copil mic si neavand cu cine sa-l las.Doar ocazional pot in timpul saptamanii.
    Sambata imi este bine oricand, caci sta sotul cu copiii.


    Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta este procedura - va rugam sa sunati in cursul diminetii la magazin si sa vorbiti cu d-na Camelia Padina, ea se ocupa de programari.
      - tel. 0256 373 913

      Ștergere