vineri, 26 aprilie 2013

Pasta cu glitter Pentart pentru decoratiuni sclipitoare.


Aceasta pasta este un produs minunat cu care se poate personaliza orice tip de suport rezultatul fiind foarte atractiv vizual.  Este ideala pentru realizarea cadourilor handmade.Aceasta pasta este o pasta acrilica cu particule sclipitoare de glitter disponibila in diferite culori si 3 tipuri de granulatii. Se poate utiliza foarte simplu, dupa cum veti vedea si mai jos. Se aplica cu spaclul prin sablon simplu sau 3D dar se poate aplica si fara sablon creandu-se o textura doar din spaclu.
In tutorialul de mai jos am folosit urmatoarele produse:  platou de sticla, pasta gel cu glitter aurie fina dar si cu granulatie mare, sablon, acrilic negru si violet, pensula, spaclu, pasta de ceara bronz, lac final. de protectie.


In prima faza se aplica prin sablon pasta cu glitter. Am aplicat din ambele variante astfel in unele zone se vor vedea granulatiile diferite.


Dupa uscare se aplica acrilicul. Eu am pus negru dar pe alocuri si putin violet.Apoi cu degetul se aplica pasta de ceara pe marginea platoului. Aceasta va incadra foarte bine lucrarea. Dupa uscare se aplica lacul final de protectie. Acesta poate fi orice lac universal, dar in cazul in care se doreste o mai buna izolare se aplica un lac de yaht sau lac rezistent la exterior spray.*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu