luni, 25 februarie 2019

Terapie si relaxare cu Cernit.

Imi amintesc ziua in care am vazut prima data niste cercelusi modelati din Polimer clay intr-un magazin micut din secuime. In momentul acela am zis ca trebuie sa avem si noi asa ceva si ca trebuie si eu sa modelez bijuterii :) . 
Uite asa am gasit si am importat Cernit! Trebuie sa recunosc ca la inceput am avut mai mult timp pe care l-am acordat confectionarii bijuteriilor  dar acum doar ma gandesc cu nostalgie la acele momente si mai pun si eu uneori mana pe plastilina. 
Mi-ar placea sa modelez mai mult deoarece poti obtine o sumedenie de lucrusoare frumoase, personalizate, mai ales in ziua de azi cand gasesti informatii si inspiratie peste tot! Pe Youtube, Pinterest, Google etc.
Ma incanta foarte tare lucrurile create manual deoarece reflecta personalitatea fiecaruia. Niciodata nu vor fi doua lucruri la fel chiar daca pornesc de la aceeasi idee sau imagine.
Vreau sa va incurajez sa incercati sa va creati propriile bijuterii sau decoratiuni care credeti ca v-ar placea sa le aveti. Este atat de relaxant de nu va inchipuiti!
Eu mi-am acordat 2, 3 ore si am realizat cateva pandantive si o pereche de cercei. Suficient cat sa ma declar multumita de o zi creativa si relaxanta si de un rezultat satisfacator pentru mine.
*
Daca v-am deschis apetitul, aici gasiti Cernit: 
https://complexart.ro/cernit-polymer-clay/
Spor la treaba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu