marți, 29 mai 2012

Cazare Manastirea PrislopSituata in Silvasu de Sus la doar 3 km. de Manastirea Prislop, Casa Nopcea, nr 118 pune la dispozitia dvs. un ambient placut, o atmosfera calda, primitoare in care va veti relaxa cu siguranta. Departe de zgomotul de zi cu zi al orasului puteti savura linistea coplesitoare intrerupta de ciripitul pasarelelor si cantecul greierilor. Silvasu de Sus este unul din locurile unde inca mai puteti vedea seara cerul instelat si unde puteti savura aerul curat de munte. De asemenea pentru iubitorii de drumetii este un loc ideal. La doar 5km. de mers pe jos se afla Lacul Cincis si la 3 km, dupa cum spuneam mai sus - Manastirea Prislop. Tot in imediata apropiere se pot vizita zimbrii din Parcul natural Retezat, barajul Raul Mare Retezat, cetatea Colt - sursa de inspiratie a lui Jules Verne, dar si biserica Sf. Nicolae din Densus una dintre cele mai vechi biserici de rit bizantin din Romania.


Casa dispune de 3 camere, 1 baie comuna cu dus, bucatarie, terasa si parcare. De asemenea gratarul si discul va stau la dispozitie oricand. Camerele sunt utilate complet:  pat matrimonial + un pat extra pentru un copil daca se cere, televizor cu cablu TV, internet wireless - tel. 0755 099 670Camera 1.
 Camera 2.

Camera 3.Nino!Terasa.Priveliste de pe terasa.

Gradina.
Satul.
Date de contact:
Casa Nopcea
Silvasu de Sus, Nr. 118
0755 099 670


2 comentarii:

 1. Un nou pelerinaj spre Prislop 13-15 iulie 2012 gasiti aici:
  http://paginadefolos.blogspot.ro/2012/06/pelerinaj-prin-oltenia-spre-prislop-13.html Vom trece prin Oltenia si vom mai vizita: Clocociov, Brancoveni, pe Sf. Tatiana la Craiova, Tismana, Lainici.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am locuit aici.
  Acum veo 4 ani.
  Din punct de vedere al cazarii: te simti ca in vizita la niste prueteni foarte buni.
  Este minunat locul. Si gazdele sunt foarte primitoare si placute, discrete si binevoitoare.
  Vi-l recomand cu toata increderea.

  RăspundețiȘtergere