joi, 12 ianuarie 2012

Pasta de ceara cameleon si patina de antichizare pe masca venetiana - Paun.

Daca doriti sa va creati o masca venetiana foarte repede faceti ceea ce am facut eu in imaginile de mai jos.
Materialele folosite sunt putine iar rezultatul multumitor.


Astfel in prima faza se aplica cu spaclul pasta metalica de la Pentart asa incat sa avem din start o structura interesanta pe masca.




In stratul de pasta, atata timp cat este crud, puteti insera margelute, paiete sau alte accesorii si granule care se vor fixa la uscare.


Dupa ce s-a uscat, cu degetul , cu o pensula de porc sau cu o pensula pentru sablon se aplica pasta / patina cu ceara cameleon. Aceasta are o transparenta asa incat nuanta bazei pe care se aplica ramane vizibila, dar are o stralucire de perla care bate in nuante diferite in functie de unghiul din care este privita.




Efectul pastei este mult mai evident si mai placut in realitate decat in imagine.





Dupa ce s-a uscat pasta de ceara am intervenit cu un contur vitraliu auriu pentru a crea niste structuri liniare care sa estompeze duritatea pastei metalice si sa contureze o idee de "clasic".




In final, pe toata suprafata mastii - mai mult sau mai putin - am aplicat patina antik cupru care a evidentiat cel mai bine volumele si reliefurile acesteia.




5 comentarii:

  1. Sa inceapa balul! Foarte frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa inceapa balul! Foarte frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeule!!! este absolut superba!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi Meda, in primul rand vreau sa va urez la multi ani! si sa te incurajez sa incerci si tu daca iti place asa tare deoarece este atat de simplu!

    RăspundețiȘtergere