joi, 27 ianuarie 2011

Pasta ce imita fierul



In primul rand am facut niste modele pe capacul cutiei alese, cu conturul ce contine praf 3D fin si gel acrilic.




Apoi in mijlocul capacului am aplicat (colat) servetel cu lacul decupaj.




Am mai aplicat ceva contur si am lasat la uscat.




Si acum sa vorbim putin despre pasta ce imita fierul.
Pe baza de acril, se dizolva cu apa atata timp cat este cruda iar dupa uscare devine rezistenta la apa. Se poate aplica pe orice suport cu pensula, buretele, spaclul - prin sablon sau fara.
Pasta ce imita fierul este disponibila in 3 nuante: cu glitter, maro roscat si gri- cenusiu. Eu mai jos le-am folosit pe primele doua.


Pe cutie am pus varianta cu glitter.

















Pentru sticla am folosit varianta maro roscat.






Dupa ce am aplicat pasta am lasat la uscat. S-a uscat destul de repede.
Apoi pe gatul sticlei am creat o dantelarie cu ajutorul conturului de vitraliu si a conturului cu praf 3D iar in partea de jos a sticlei, printr-un sablon am folosit pasta de ceara aurie pe care am aplicat-o cu degetul si la fel ca mai sus conturul de vitraliu.







9 comentarii:

  1. super cutia! cat costa asa decorata?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nu e de vanzare, este doar o mostra de prezentare - dar poti gasi toate produsele la magazinul Complex Art:
    http://www.complexart.ro/produse/

    - si sa incerci sa faci tu...ce zici? :)

    Cateva produse prezentate aici inca nu le-am pus pe site dar in maxim 2 saptamani o sa punem multe produse noi inclusiv pe acestea.

    RăspundețiȘtergere
  3. stiu... mai cumpar una alta de la voi...si ma mai distrez si eu in timpul liber... dar asta facuta de voi se potrivea cu mobila din sufra :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, superbe decoratiuni! Vreau sa te invit pe forumul de arta si creativitate http://artasicreativitate.ativiforum.net/ sa ne prezinti cateva tehnici, produsele pe care le utilizezi si magazinele de unde le putem cumpara, evident numai daca iti face placere. Mult succes si spor la creatie!

    Cu drag, Adriana

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Adriana, pentru invitatie si mi-ar face placere sa ne bucuram de tehnici si produse noi impreuna! Te rog sa-mi scrii pe blog sau e-mail: - ramona_nopcea@yahoo.com - propunerile tale ma concrete!

    RăspundețiȘtergere
  6. So beautiful work, and very educativ postes.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nagyon csinos a doboz! Igazan otletes:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Impresionante creatii. Citisem despre materialele pe care le-ai folosit aici, dar fara detalii; rezultatele sunt uimitoare! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere