duminică, 19 decembrie 2010

Produse pictate
























10 comentarii:

  1. Imi place foarte tare ceea ce faceti desi nu este chiar pe subiectul meu. :) Cred ca am sa incerc si eu vizavi de pictura ... ma inspirati

    RăspundețiȘtergere
  2. aveti vreun tutorial pt ultimul cufar cu argintiu?? sau macar sa imi spuneti in mare cam ce materiale ati folosit???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a obtine efectul pe care il vedeti pe cufarul meu trebuie in primul rand pe suprafata care doriti sa o decorati sa creati o textura lineara cu contur vitraliu, sau alt tip de textura dar sa fie 3D si apoi sa aplicati pasta de ceara argintie sau ce alta nuanta de pasta de ceara doriti. Aceasta o veti gasi pe siteul nostru iar ca modalitate de utilizare puteti pur si simplu sa o luati pe deget si cu miscari circulare ale degetului sa frecati pe suprafata care doriti sa fie argintie respectiv aurie sau alta nuanta. Este cel mai simplu lucru posibil. Referitor la o postare cu acest gen de decoratiune, sper ca in cel mai scurt timp posibil sa o pot realiza!

      Ștergere
    2. ramo, inca ceva, te rog, se da cu lac sau patina se usuca si nu mai e necesar ( presupun ca pasta de ceara e defapt patina, nu?)

      Ștergere
    3. si produsele pictate, mai trebuie date cu ceva?? sau vopseaua e destul de rezistenta??

      Ștergere
    4. Da, patina dupa ce se usuca devine rezistenta din punct de vedere decorativ si poate sa ramana asa. Dar oricum este mai bine sa se si protejeze cu un lac final. Cel mai bun ar fi lacul pe baza de alcool de la DARWI sau PENTART dar este foarte bun si lacul pe baza de apa.

      Ștergere
  3. Mi-ar placea mult sa imi raspunde-ti...........

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi raspundem totdeauna la intrebari doar ca uneori este posibil sa treaca si 2-3 zile pentru ca stam foarte prost cu timpul. La aceasta postare, care este intrebarea, Bianca ?

    RăspundețiȘtergere
  5. scuze... poate nu v-a aparut commentul meu... Am vrut doar sa stiu cum ati facut ultimul cufar...imi place tare mult, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuze, a raspuns ramo la commentul meu mai sus, acum am vazut, eram logata pe alt cont de google....:D

    RăspundețiȘtergere