miercuri, 14 martie 2012

Valiza vintage in tehnica scrapbooking

Valiza Vintage (Workshop tinut de Ancuta)
De mult timp imi doream sa decorez inca o valiza si uite ca am reusit venind cu o noua idee. De data asta m-am gandit la ceva vintage, feminin, care sa duca gandul spre amintiri. In ideea asta m-am gandit ca poate fi si folosita, pentru a pastra diferite lucruri personale, pline de amintiri.
Se incepe prin aplicarea materialului textil pe partea de deschidere a valizei. Adezivul se pune intotdeauna pe suport, nu pe material. 


 

Apoi se aplica materialul si se intinde bine cu un servetel. Chiar daca materialul are cute, ele vor disparea dupa uscarea adezivului La fel am procedat si pe partea de jos a valizei, dar cu un alt model de material textil Pentru hartia scrapbooking am pastrat aceeasi tematica, vintage. Am decupat din aceasta doar un detaliu pe care l-am lipit cu acelasi adeziv si l-am fixat cu osul
 Urmeaza un detaliu de efect, creat cu ajutorul unui sablon. Culoarea acrilica se aplica cu un burete mic, prin miscari circulareSi obtinem:Si mai cateva detalii. Din material textil am facut o fundita, prinsa cu un clestisor de lemn pe care l-am lipit pe cutie. Un detaliu simplu, dar de efect.


Am folosit si dantela. Aceasta fiind din acelasi epoca "vintage"Cateva elemente vintage, toate adunate pe o valiza !

Valiza unicat vintage - o minunata comoara cu amintiri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu