miercuri, 7 septembrie 2011

Pasta metalica 3D si pastele de ceara de la Pentart

Astazi am ales 3 rame de polistiren pe care le voi decora cu pasta metalica si patinele sau pastele cerate metalizate si cameleon de la Pentart. Obiectele finite obtinute se pot aplica pe un perete, toate trei una langa alta sau individual in functie de ceea ce doreste fiecare. De asemenea se pot aplica pe o placa sau o panza mai mare pentru a obtine un obiect decorativ mai mare.




Astfel la prima rama am aplicat cu spaclul pasta metalica albastru verzui pentru a crea o structura.




Apoi in pasta cruda am presarat granule metalice care se vor lipi de pasta la uscarea acesteia.





La a doua rama am aplicat pasta printr-un sablon 3D cu modele decorative




Dupa uscare am intervenit cu pasta de ceara cameleon pe care am aplicat-o cu degetul si pensula.








Pe a treia rama pe care initial am decorat-o cu pasta metalica aur antic am intervenit dupa uscare cu pasta de ceara aur antic.




Apoi am pus si pasta de ceara cameleon roz. Efectele obtinute sunt foarte placute la ochi.



La fel am mai intervenit cu paste, patine de ceara de diferite nuante pe reliefurile celorlalte rame pentru a le evidentia.






Inainte de finalizare am mai realizat niste reliefuri amestecand pasta metalica aur antic cu acrilic negru obtinand astfel o nuanta de bronz.




Cam astea sunt rezultatele:








Am pozat aici si niste detalii dintr-un tablou de-al meu in care am intervenit cu pasta metalica.
Este un produs exceptional cu care puteti decora orice tip de suport. Puteti sa o nuantati cu culori acrilice sau puteti insera in ea diverse granule, margele, mozaic, etc. Si mai mult de atat puteti sa o patinati cu patina sau pasta de ceara pentru a o evidentia si a obtine efectul dorit.
Daca va jucati cu aceasta pasta puteti da oricarui obiect banal, de exemplu o sticla goala, o infatisare noua pretioasa.





2 comentarii: