miercuri, 31 august 2011

Echipa Creativ Hobby - Masti de ghips decorate si DecoupageVa prezentam astazi minunata echipa de la magazinul Creativ Hobby din Timisoara, str. Gh. Lazar nr. 6.

"Cei patru care au speriat vestul creativ !"


Am sa-i prezint in ordinea alfabetica pentru a nu se supara :)

Andrei Camelia


Dana Letitia


Dupa cum am mai spus in perioada verii Complex Art ofera cursuri gratuite la Magazinul Creativ Hobby. Aceasta este posibil in primul rand datorita acestei echipe minunate care nu fac aceasta meserie doar din obligatie, ci o fac in primul rand din pasiune pentru creativitate si handmade.

In aceasta zi calduroasa ei s-au lasat purtati de imaginatie si au realizat aceste masti superbe aratandu-ne inca odata ca oricine poate fi creativ chiar daca nu a facut un liceu sau o facultate de arta. Important este sa lasam "copilul din noi sa-si exprime sinceritatea si imaginatia."
Ei au turnat aceste masti folosind o matrita de plastic si turnand ipsos de modelaj sau praf ceramic. Simplu ca buna ziua. Apoi au decorat aceste masti cu culori acrilice, tehnica decoupage, contururi 3 D, Tulip 3 D, sau chiar au intervenit cu accesorii prin lipirea de margele sau cristale.


Inca va mai asteptam la workshopurile gratuite tinute de Dana Suici. Uitati, un lucru foarte interesant ! Doar Dana si Andrei au ca studii de specialitate Facultatea de Arte si cu toate acestea ni s-a dovedit ca Letitia si Camelia au realizat, de data aceasta niste masti decorate poate chiar mai curajos.

In concluzie, Creativ Hobby-ul se adreseaza tuturor, chiar si celor fara studii in domeniul artelor plastice, asa ca va dorim:

Curaj !

Nu in ultimul rand as vrea sa va prezint o lucrare deosebita realizata in tehnica decupajului si tehnica de crapare de catre Letitia, care in urma asistarii la cursurile predate de Dana, uitati cate a invatat !


Si inca o masca Venetiana :)
6 comentarii:

 1. Super tari colegii astia de la Hobby! Bravo!!! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici pe voi de la Arte nu v-am uitat !
  In curand...!
  :)

  RăspundețiȘtergere
 3. buna ,sant o amatoare si o colectionara de masti.Mi-as dorii din suflet sa stiu de unde pot lua o matrita ptr. mastii.va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 4. :) Pai noi avem multe matrite, inclusiv cu masti:
  http://www.complexart.ro/matrite/

  RăspundețiȘtergere
 5. cu ce ati lipit penele si margelele? cum se numeste produsul, banuiesc ca il aveti in site.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cu adezivul ptr. mozaic si piatra - de la Pentart.
  Este un adeziv foarte bun calitate/pret!
  - Il gasiti aici:
  http://www.complexart.ro/adeziv-pentru-mozaic-si-piatra-pentart-20-ml-52014.html

  RăspundețiȘtergere