joi, 21 iunie 2012

Gelul de sticla Pentart


Gelul pentru sticla este disponibil in 7 nuante. Este un produs minunat, ca multe altele de la Pentart. Se poate aplica cu spaclul creand o textura minunata pe suportul de sticla sau se poate aplica dintr-un tub de plastic cu varf special formand texturi lineare. Este un gel acrilic care dupa uscare devine transparent astfel facand ca sticla pe care este aplicat sa para a fi turnata.






 Acest gel merge foarte bine, dupa cum vedeti mai jos, in combinatie cu conturul de vitraliu si culorile ICE de la Darwi sau Efect Gheata / Frost de la Pentart.



Alte exemple:













6 comentarii:

  1. Buna,au iesit senzationale, drept pentru care am luat si eu citeva culori sticla frost efect- efect gheata Pentart, insa rezultatul nu m-a incintat prea tare. La aplicare prin tamponare cu burete au aparut bule de aer ca o spuma,iar dupa uscare au ramas gaurele vizibile, nici pe departe nu apare ca in aceste poze. Unde am gresit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil culoare a fost pusa din abundenta pe burete ceea ce face ca in momentul aplicarii sa lase o textura similara cu ce spuneati dvs. Culoarea trebuie pusa cu zgarcenie, uniform si in cel putin 2 straturi cu uscare intre ele. De asemenea tamponarea nu trebuie facuta doar pentru a acoperii o suprafata ci pentru a crea textura dorita si asta se face prin insistenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult! Am prins tehnica, se tamponeaza usor, vertical pe suprafata, in continuu, pina cind se obtine efectul, pina la uscarea aparenta a vopselei. O picatura se poate intinde pe o suprafata de cca 4cmp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca sa nu ai surprize buretele se uniformizeaza si culoare prin tamponarea mai intai pe o farfurioara de plasticsi abia dupa ceea se pune pe sticla in felul acesta o sa iasa cum trebuie. Se incepe pe o suprafata mica si se inainteaza incet incet.

    RăspundețiȘtergere